Moiko Wolfert


 Moiko Wolfert
Facilitair medewerker

Ik ben Moiko Wolfert, een van de facilitair medewerkers bij Wolfert in Context. Niet zomaar een facilitair medewerker, maar facilitair met een plus! Dat klinkt niet alleen leuker, maar dat is het ook!

Wanneer je onze vestiging in Drachten bezoekt, is de kans groot dat je mij en/of Ronald tegenkomt. Samen zetten we ons in om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en klussen vlot worden geklaard. We houden ook van een praatje of grapje tussendoor! Wat die ‘plus’ betreft: af en toe word ik ingezet bij verblijf voor cliënten of externe projecten, zoals het verhuizen van een cliënt van de oude naar de nieuwe woning of het ophalen of brengen van meubels, enzovoort.

Na een jaar te hebben gewerkt in het team van verblijf, benut ik nu meer mijn praktische kant  en draag ik zorg voor facilitaire taken. Zodoende ben ik breed inzetbaar, iets wat goed bij me past.
Of het nu gaat om het verbouwen van de voormalige boerderij, het klussen op andere locaties, of mijn vorige rol in de ICT, ik vind het belangrijk om in contact te blijven met mensen. Hierdoor ben ik niet alleen praktisch bezig, maar maak ook zo nu en dan een praatje met cliënten en gasten.
Op deze manier blijf ik trouw aan mezelf en geniet ik van het beste van beide werelden.

Daarnaast ben ik ook de gelukkige “verzorger” van Noura.  Noura mag altijd met mij mee naar Drachten, maar na zo’n vermoeiende dag wil ze ook lekker thuis knuffelen en slapen zonder te hoeven waken over onze gasten. ’s Weekends gaat Noura meestal met mijn partner en mij mee naar de scouting. Zo blijft ze lekker onder de kinderen en kan ze zich goed uitleven in de weekenden. Ze is dol op trucjes doen voor snoepjes en natuurlijk knuffelen.

De andere dieren op het verblijf worden ook door mij en Ronald verzorgd. Op het terrein hebben we grote Brahma kippen, een Duitse reus en Franse hangoren. En niet te vergeten, we hebben ook nog de wilde dieren in de tuin, zoals de spechten, buizerds, uilen en nog veel meer dieren die we niet dagelijks zien!

Ik hoop dat jullie zo een beeld hebben van wat ik hier doe.

Mijn levensmotto, afkomstig van mijn opa, is voor mij allesomvattend voor wat we hier doen: “Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen!”

Mijn persoonlijke motto: Met kleine stapjes loop je de hoogste bergen op!

Wolfert in Context