Ronald Steen


Ronald Steen
Facilitair medewerker

In mijn werk als facilitair medewerker draag ik in de ruimste zin van het woord zorg voor de gebouwen van Wolfert in Context. Hierbij kun je denken aan de functionaliteit van de locaties, maar ook aan verhuizingen, verbouwingen en nog wel meer. Veiligheid en gezondheid zijn voor mij speerpunten in mijn dagelijks werk.

Ik vind het belangrijk dat bezoekers en ook mijn collega’s met een positief gevoel de gebouwen binnenkomen en verlaten. Daarom vind ik het van belang dat de prettige sfeer die op onze locaties heerst, ondersteund wordt met een ordelijke en nette omgeving. Al met al heb ik te maken met lange en korte termijn werkzaamheden, het schakelen daarin is een leuke uitdaging.

Met mijn werk ondersteun ik mijn collega’s en teams, zodat ze kunnen doen wat ze moeten doen. Als ik daarin een rol van betekenis kan spelen, dan vind ik dat erg fijn. In mijn werkzame leven heb ik geleerd om niet te snel op te geven en te denken in oplossingen. Dit draag ik uit in mijn werkhouding.

Het mooie van het werken bij Wolfert in Context is dat iedereen mag zijn wie die is. Iedereen doet waar die goed in is en daarin vervult iedereen zijn of haar eigen rol. En zo draag ik ook mijn steentje bij in dit mooie team.

Geloven in jezelf heb je zelf in de hand!

Wolfert in Context