Vacature oud2

Vacature
Multi Dimensional Family Therapy (MDFT)
Therapeut

 

Wat is MDFT
MDFT is een succesvol evidence-based behandelprogramma voor jongeren en hun gezinnen tussen 12 en 23 jaar met (ernstige) gedragsproblemen of sociaal-emotionele problemen.

De MDFT therapeut werkt in een team en wordt inhoudelijk gesuperviseerd door een aan het team verbonden MDFT-supervisor.

De functie van MDFT therapeut kenmerkt zich door het toepassen van interventies passend binnen de MDFT methodiek, afgestemd op de specifieke vragen van de gezinnen. De focus van MDFT ligt op het verbeteren van de onderlinge band tussen ouder(s) en jongere.

Wat wij van jou vragen

  •  De voorkeur gaat uit naar een gecertificeerd MDFT therapeut, maar ook wanneer je bereid bent om een opleiding te volgen word je uitgenodigd om te solliciteren;
  • een diploma vanaf HBO niveau zoals Social Work/SPH/MWD/ Pedagogiek
    of vergelijkbaar;
  • een SKJ registratie;
  • meer dan 3 jaar hulpverlenerservaring in het werken met mensen/jongeren met (ernstige) gedragsproblemen of sociaal-emotionele problemen;
  • ervaring in het werken met een systeemgerichte benadering

Wat wij jou bieden

Wolfert in Context biedt een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling als het van beide kanten klikt. Het salaris is ingeschaald conform de CAO Jeugdzorg (schaal 9 of 10 is van toepassing).