2023-12-12 WEBINAR “ONTDEK DE KRACHT VAN MDFT”

Uitnodiging Webinar: Ontdek de Kracht van Multi Dimensionele Familie Therapie (MDFT)

Beste professionals in de jeugdzorg,

De MDFT teams van de organisaties Elker, Jeugdhulp Friesland, Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), Yorneo, en Wolfert in Context nodigen u uit voor een exclusief webinar over Multi Dimensionele Familie Therapie (MDFT).

Datum: 12 december
Tijd: 11.00 uur

Host: Nathaly de Wind, preventiefunctionaris VNN
Sprekers: Kees Mos, internationaal senior trainer MDFT en klinisch psycholoog Erik Bouma, therapeut en supervisor MDFT
Gasten: Gezin met hun MDFT therapeut Berber Keidel

Meld u aan via deze link: https://sji.webinargeek.com/ontdek-de-kracht-van-mdft

Wat is MDFT?
MDFT is een effectieve, gezinsgerichte therapie voor jongeren met gedrags- en emotionele problemen, zoals verslavingsgedrag. De therapie richt zich op het gezin, de school en andere belangrijke omgevingsfactoren.

Doelgroep van MDFT
Deze therapievorm is bedoeld voor jongeren tussen 12 en 18 jaar met psychosociale problemen, verslaving, en/of delinquent gedrag.

Belangrijkste Doel van MDFT
MDFT streeft ernaar de gezinsdynamiek te verbeteren, de persoonlijke ontwikkeling van de jongere te ondersteunen, en een gezonde levensstijl te bevorderen.

Belang voor Verwijzers in de Jeugdzorg
Dit webinar biedt essentiële kennis over de inzet van MDFT voor complexe jeugdzaken, met praktische inzichten voor verwijzers in de jeugdzorg.

Deelname aan dit interactieve webinar is kosteloos. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 12 december voor een verdiepende sessie over de impact van MDFT op gezinnen.