Anita Elferink


Anita Elferink
Administratief medewerkster

Niemand kan alles. Iedereen kan een beetje. Samen kunnen we wel alles.

Hoewel ik het in mijn functie als assistent accountant bij een accountantskantoor best prima naar mijn zin had, realiseerde ik me op een gegeven moment dat ik meer deel uit wilde maken van een proces en een organisatie en niet alleen maar wilde werken naar een eindresultaat van andere organisaties.

Bij Wolfert in Context heb ik dat gevonden. Samen met mijn collega’s van de backoffice – maar ieder vanuit zijn of haar eigen perspectief – draag ik mede bij aan het traject dat een gezin bij Wolfert in Context doorloopt. Niet vanuit de zorgkant, maar wel vanuit de financiële kant.
Als senior financieel administratief medewerker bereken ik de kosten van een zorgtraject en vraag ik indicaties aan en alles wat er nog meer bij komt kijken, waardoor de zorg voor een gezin kan starten en het gezin geholpen kan worden.

Daarnaast hou ik me ook bezig met de financiële administratie van Wolfert in Context zelf en ook draag ik bij in nieuwe processen in de organisatie. Ik vind het leuk om mee te denken en om te helpen. En die ruimte is er bij ons.

Zo is iedereen bij Wolfert in Context een stukje van de puzzel van het traject van een gezin. Wij bij de backoffice, zorgen vanaf de achterkant dat de behandelaren goed hun werk kunnen doen. En samen maken we de hele puzzel compleet. Het bijzondere bij Wolfert in Context is dat iedereen mag zijn wie die is en iedereen telt mee. Hoe mooi is dat. En dat is de reden dat ik na mijn werkdag altijd met een blij gevoel naar huis ga.

Wolfert in Context