Daniëlle van Zandvoort


Danielle van Zandvoort
Therapeutisch gezinswerker

 

Waar een wil is, is een weg…

Mijn naam is Daniëlle, werkzaam als pedagogisch medewerker binnen het team verblijf.

De eerste keer dat ik binnen stapte bij Wolfert in Context, voelde het gelijk als een warm bad. Dit is wat ik iedereen gun. Op wat voor manier je ook met Wolfert in Context te maken krijgt. Ik ben onwijs fan van systeemgericht werken, waarbij ruimte is voor het gehele gezin. Dit is iets waar ik oog voor heb.

Binnen het therapeutische gezinshuis ‘t Karwei, staan we naast elkaar, hechten we waarde aan ieder zijn visie en perspectief en hebben we geen oordeel. Ik vind het belangrijk dat je ervaart dat je welkom bent en dat er naar je geluisterd wordt. Mijn motto blijft: waar een wil is, is een weg. En die weg begint al bij het bedenken van je wens.

Wolfert in Context