Erik van der Werf

“Leven doen we niet alleen, maar samen, of in interactie met andere mensen. Denk alleen al aan onze familie, vrienden, klasgenoten, collega’s en buren. In elke fase van ons leven beïnvloeden mensen ons en omgekeerd, zeker ook binnen het gezin”.

 


Erik van der Werf
Teamcoach/supervisor MDFT
Relatietherapeut, Gezinstherapeut
Trainer Geweldloos Verzet

Ik ben Erik van der Werf, opgeleid als pedagoog en al een geruime tijd werkzaam als professional in de jeugdzorg, als Multidimensionale familie therapeut. In mijn werk, ben ik gericht op het hervinden van kracht en eigenwaarde van mensen die zich in een moeilijke periode bevinden. In mijn werkzaamheden, staat de persoon en zijn omgeving centraal. Mijn werkwijze is persoonlijk, direct en ‘verbindend’.
Ik heb ruime kennis en ervaring met verslavingsproblematiek, agressie en diverse psychopathologie. Daarnaast bied ik gezinsbehandeling, specifiek voor veteranen of actief dienende militairen met trauma gerelateerde klachten.

Wolfert in Context