Hilda Meijer

Het herstellen van verstoorde relaties kan een diepgaand effect hebben op het hele gezin en voorkomen dat problemen doorwerken in volgende generaties.


Hilda Meijer
Manager Verblijf/ GZ psycholoog;

BIG nr. 19065100025

Mijn naam is Hilda Meijer. Ik ben als Manager Verblijf/ GZ-psycholoog werkzaam bij Gezinsverblijf ’t Karwei in Drachten.

Wat me aanspreekt in de visie van Wolfert in Context, is dat de aandacht niet alleen is gericht op problemen van een kind of zijn ouder(s), maar op de persoon in samenhang met zijn (gezins)relaties. Het herstellen van verstoorde relaties kan een diepgaand effect hebben op het hele gezin en voorkomen dat problemen doorwerken in volgende generaties. Wolfert in Context staat voor die missie en daar wil ik graag aan meewerken. Juist op het gezinsverblijf betekent het doorbreken van gezinsproblemen vaak ook dat uithuisplaatsing van de kinderen kan worden voorkomen. Of dat reeds uithuisgeplaatste kinderen weer thuis bij hun ouders kunnen wonen.

In het verleden ben ik als gedragswetenschapper werkzaam geweest bij gebiedsteam Waadhoeke, de Raad voor de Kinderbescherming en bij de GGZ-Jeugd (Kinnik).

Wolfert in Context