Jildau van den Berg

 Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen’ is het motto dat je terug zult zien in mijn werkwijze.


Jildau van den Berg
IAG Gezinsbehandelaar

Ik ben Jildau van den Berg. Na het afronden van mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in de jeugdzorg aan de slag gegaan. Ik werk graag met kinderen, jongeren en hun ouders. Dit doe ik binnen Wolfert in Context vanuit de functie van ambulant gezinsbehandelaar.

Dingen die mij kenmerken zijn mijn enthousiasme, oprechte interesse in de ander en mijn aanpakkersmentaliteit! Ik werk graag vanuit een gelijkwaardige samenwerking aan de vraag van de cliënt. Waar nodig gaan we ook meteen met (praktische) zaken aan de slag. Doen wat werkt. Daar houd ik van. Daarbij is mijn streven altijd om te blijven kijken naar wat er wél mogelijk is.

Wolfert in Context