Marieke van Noord


Marieke van Noord
Administratief medewerker

Mijn naam is Marieke van Noord en ik maak deel uit van het backoffice team van Wolfert in Context. Ik werk met heel veel plezier bij Wolfert in Context.

Samen met Tineke Dijkstra ben ik verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon, het beheer van de mail en alle nieuwe aanmeldingen die bij ons binnen komen en de daarbij behorende administratie. Ik vind het belangrijk dat elke client alle aandacht en zorg krijgt die hij of zij verdient en dat begint al bij de aanmelding. Vooral het laatste is een zorgvuldig proces waarbij de client op nummer 1 staat. Ook het verwerken van dossiers en archiveren behoort tot een van mijn taken.

U kunt mij vooral vinden achter de balie op ons mooie kantoor in Sneek. Daar verwelkom ik u graag met een kopje koffie of thee.

Samen met mijn collega’s zet ik me in voor de processen in onze praktijk, waardoor de behandelaren zich kunnen focussen op hun belangrijke werk. 

Wolfert in Context