Marieke van Noord


Marieke van Noord
Administratief medewerker

Ik ben Marieke van Noord en ik maak deel uit van het backofficeteam van Wolfert in Context. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik houd mij vooral bezig met het maken van de contracten, zowel voor de onderaannemers, maar ook voor de medewerkers. Sorteren en archiveren zijn taken die bij mij horen. Ook help en denk ik mee met de inhoudelijke processen binnen het bedrijf. Samen met het backofficeteam kijken we hoe we bepaalde processen nog makkelijker en efficiënter kunnen wegzetten voor de hulpverleners. Iets wat ik erg leuk vind om te doen. Ik werk met veel plezier bij Wolfert in Context en wellicht komt u mij eens tegen op de praktijk.

Samen met mijn collega’s zet ik me in voor de processen in onze praktijk, waardoor de behandelaren zich kunnen focussen op hun belangrijke werk. 

Wolfert in Context