Nynke Zoet


Nynke Zoet
IAG-gezinsbehandelaar

Mijn naam is Nynke, geboren en opgegroeid in Friesland. Samen met mijn man vorm ik een prachtig gezin met 4 kinderen.
Al tijdens en na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in de gezinsbehandeling waarin ik een goed aantal jaren ervaring opgedaan heb in de kinder- en jeugdpsychiatrie.
Door mijn gezin staat studeren op een lager pitje, maar dit ga ik zeker weer oppakken wanneer de tijd daar is. Ik ben namelijk graag in ontwikkeling, zowel persoonlijk als op werkgebied.
In mijn werk vind ik het belangrijk om vanuit oprechte interesse het contact aan te gaan. Vaak krijg ik terug dat ik enthousiast ben en denk dat ik vanuit deze eigenschap gemakkelijk contact leg.
Wat ik belangrijk vind in de samenwerking is echtheid, oprecht zijn en vertrouwen.  Daarnaast vind ik het erg belangrijk om iemand in al zijn/haar rollen in het leven te zien. Zo ben je nooit alleen moeder/vader of dochter/zoon, maar ook buurvrouw, vriend of collega/klasgenoot.
En deze verschillende rollen vragen ook verschillende inzet van iemand, waar ik graag bij aansluit en in meedenk.
Het hoogst haalbare in mijn werk, vind ik om te komen tot een samenwerking waarin we elkaar als expert beschouwen. Ik denk dat wij elkaar niet voor niets tegenkomen, en beide onze eigen les te leren hebben in dit behandeltraject.
Tot ziens bij Wolfert in Context!

Zorg jij voor de motivatie dan zorg ik voor een goed gevulde rugzak met mogelijkheden!

Wolfert in Context