vacatures.oud4

“Ben jij die ambitieuze, systeemgerichte MDFT therapeut waarnaar wij op zoek zijn?”

Vacature
Multi Dimensional Family Therapy (MDFT) Therapeut

Het team van Wolfert in Context staat dichtbij de cliënten en biedt gezinsgerichte (contextuele) hulpverlening aan in een huiselijke sfeer.
We helpen gezinnen en individuele gezinsleden wanneer zij vastlopen. De hulpverlening is gericht op het herstellen van relaties en het terugvinden van de balans in het (gezins)leven.

Wat wij van jou vragen

  •  De voorkeur gaat uit naar een gecertificeerd MDFT therapeut, maar ook wanneer je bereid bent om een opleiding te volgen word je uitgenodigd om te solliciteren;
  • een diploma vanaf HBO niveau zoals Social Work/SPH/MWD/ Pedagogiek of vergelijkbaar;
  • een SKJ registratie;
  • meer dan 3 jaar hulpverlenerservaring in het werken met mensen/jongeren met (ernstige) gedragsproblemen of sociaal-emotionele problemen;
  • ervaring in het werken met een systeemgerichte benadering

Wat wij jou bieden

Wolfert in Context biedt een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling als het van beide kanten klikt. Het salaris is ingeschaald conform de CAO Jeugdzorg (schaal 9 of 10 is van toepassing).

Geïnteresseerd?

Laat het ons dan weten! Je kunt je sollicitatie voor 5 augustus mailen naar Jasminka Wolfert via info@wolfertincontext.nl. Ook voor meer informatie kun je mailen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 19 augustus 2020.

MDFT is een succesvol evidence-based behandelprogramma voor jongeren en hun gezinnen tussen 12 en 23 jaar met (ernstige) gedragsproblemen of sociaal-emotionele problemen.

De MDFT therapeut werkt in een team en wordt inhoudelijk gesuperviseerd door een aan het team verbonden MDFT-supervisor.

De functie van MDFT therapeut kenmerkt zich door het toepassen van interventies passend binnen de MDFT methodiek, afgestemd op de specifieke vragen van de gezinnen. De focus van MDFT ligt op het verbeteren van de onderlinge band tussen ouder(s) en jongere.

Wolfert in Context